Communicatie én design
Design én communicatie
Wij bundelen strategisch denken met design en actuele kennis van beschikbare technieken. Binnen de context van het communicatievak. Van idee tot realisatie. Wij noemen dit: visuele communicatie. 
De onderlinge relatie van de communicatiemiddelen is onze focus. Een tactisch designplan kan daarvan de onderlegger zijn. Zo hebben alle design-
elementen een duiding, een betekenis; en werken we consistent aan een herkenbare stijl, een merk, een corporate identity.

Aanpak
We starten met een briefing, dat is tegelijk een analytische verkenning. Het ontwerpproces begint met een concept, een idee in tekst en in beeld. Abstract of verhalend. Beeldend of informatief. Een goede strategie helpt en stuurt. Marketingstrategie, communicatiestrategie. Is er sprake van een doorontwikkeling, herpositionering, nieuwe markten? Wat zijn de kaders? Keuzes die leiden naar een resultaat. De klant kan kiezen.
Windkracht 3, 5 of 8? 

We werken vaak lange(re) tijd voor een opdrachtgever. Investeren in duurzame klantrelaties. dit draagt bij aan een optimale dienstverlening, een optimaal resultaat.  

Eerste indruk op deze website
Ons portfolio biedt een brede impressie van diverse uitingen. Heeft u interesse in een kennismakings-
gesprek, een verkenning voor uw eigen bedrijf of organisatie? Een eerste gesprek is vrijblijvend.