Webdesign

2018-09-07T10:59:01+02:00Door |0 Reacties

‘Webdesign omvat ontwerp én onderzoek’

De online wereld ligt helemaal open. De mogelijkheden lijken grenzeloos. En daar ligt de valkuil. Wij helpen graag de goede vragen te stellen, een strategie uitzetten, een focus te kiezen én daarmee een ontwikkel-pad.

Valkuilen

Toch wordt de impact van het maken van een nieuwe website vaak onderschat. Het is een co-productie waarin je als opdrachtgever veel besluiten moet nemen. Vaak is er ruggespraak nodig om tot een goed functioneel ontwerp te komen en dat kunnen wij, aan de buitenkant, niet altijd voorzien. Voortschrijdend inzicht is een andere valkuil, die eigenlijk meer op strategisch niveau ligt, en via het maken van een website aan het licht komt. En dan is de content, de omvang, kwaliteit, gewenste interactie, actualiteit etc.

Lange adem

We hebben er inmiddels veel ervaring mee; maar het effect op de doorlooptijd is per opdrachtgever buitengewoon verschillend. Dat betekent dat ook wij niet altijd zicht hebben op de haalbaarheid van afspraken. Een inzicht dat slecht verkoopt, maar toch belangrijk is om eens even te delen.

Ga naar webdesign

Geef een reactie