• artist-impressions-01
  • artist-impressions-02
  • artist-impressions-03

Artist impressions

2018-08-01T16:37:21+02:00Door |1 Reactie

‘Een beeld werkt soms als een spiegel, soms als een venster’

In Nederland wordt veel ontworpen, gepland en gebouwd in de openbare ruimte. In rood en groen, in buurten, gebouwen en groenvoorzieningen. Buitenruimtes en binnenruimtes. De werkprocessen zijn langlopend en er zijn veel betrokkenen die hun stem laten horen gedurende het planproces.

Plattegronden of technische tekeningen blijven vaak abstract, het kan heel dankbaar zijn vooraf al te zien of (eigen) indelingen, ontwerpen en meubels passen in een nieuw huis, kantoor of winkel. Lichtval en dimensies krijgen iets meer context in een artist impression, die dan een doorkijkje geeft in de toekomt, of een reflectie op de nieuwe werkelijkheid.

Als praatplaatje, als tussenstand

Daar kunnen goede illustraties bij helpen, plaatjes die de plannen inzichtelijk maken. Die de plannen vertalen naar de directe beleving. Tekeningen die meedraaien vanuit verschillende standpunten of situaties tonen bij ochtend- of avondlicht.

Als praatplaatje voor alle kanten van de tafel

Voor architecten en stedenbouwers, planologen en de project- en procesbegeleiders of voor een bouwgroep die een eigen initiatief uitvoert. Voor ontwerpers en eindgebruikers.

ga naar artist impressions

Eén reactie

  1. David 4 april, 2018 om 17:59 - Antwoorden

    Maken jullie ook geanimeerde films?

Geef een reactie